RSS

O noapte oarecare

02 iul.

Ieși din baie cu părul ud, în pijamale. Țigara lui stătea stinsă în scrumiera improvizată dintr-o cutie de pateu vegetal. Strâmbă din nas dar își corectă expresia când se întoarse spre ea. Aruncă o privire în monitor unde clipocea o fereastră de chat.

– Ești gata?

– Da. Pot pune, te rog, un prosop pe pernă? Nu vreau s-o ud.

Se culcă pe pat și întinse mâinile deasupra capului. I le legă de cadru. Strânse până îi văzu grimasa, apoi lărgi puțin legătura.  Rămase pe marginea patului și se uită la ea. Aida se rostogoli cu spatele la el.

Stătu mult timp pe marginea patului, cu capul în jos. Fereastra chatului clipoci din nou. Se ridică încet și  își reaprinse țigara. Se așeză apoi la calculator și citi.

Mi-e dor sa ti-o trag pe la spate. Metodic.

Întoarse capul spre pat. Aida era tot cu fața la perete. Bluza i se răsucise și era puțin ridicată. Fereastra clipoci din nou.

La geam, cum iti place tie. Sa-ti bag mana in gura si sa ma musti de placere.

Închise facebookul  și se ridică de pe scaun. Merse la baie și se spălă cu apă rece pe față. Aruncă o privire în oglindă, ignoră prosoapele mici din cuier și traversă holișorul spre bucătărie. Luă o bere din frigider și se întoarse în cameră. Aida respira regulat.  Se uită la pielea albă dezvelită și îi trase bluza în jos cu un gest scurt.

Luă o gură de bere și o puse pe noptieră. Lângă era o carte cu un brocolli pe copertă. O luă în mână. Studiul China, Dr T. Colin Campbell.

            Se duse spre mijlocul camerei și începu să se plimbe în cerc. Metodic.

Biblioteca cu cărți. Noptiera cu cartea verde. Patul cu Aida. Cuvertura căzută. Coșul de hârtii plin. Tabloul cu maci. La geam, cum iti place tie. Biroul cu scrumiera improvizată. Fereastra cu perdelele trase. Biblioteca. Mi-e dor sa ti-o trag pe la spate. Noptiera. Patul. Metodic.

Aida se frământă și se rostogoli pe o parte.

– Am nevoie la baie.

O dezlegă. Fata se întinse și își frecă încheieturile. Privi în urma ei cum dispare în întunecimea holului. Luă berea de pe noptieră. Se încălzise. Auzi cum trage apa și se spală pe mâini.

Se așeză pe marginea patului, în fața lui. Aida îi cercetă fața, apoi privirea îi alunecă pe cicatricea de pe gât.

O smuci de pe pat cu o mână, de gulerul pijamalei. O trase pâna la întrerupător și stinse lumina. Dădu apoi perdelele la o parte, deschise geamul și îi împinse capul afară. Sa-ti bag mana in gura si sa ma musti de placere.

– Te rog. Ștefan. Te rog, lasă-mă.

Sub stâlpul de iluminat se scărpina un câine. Se auzi o ambulanță.

            La geam, cum iti place tie.

Nu se vedea nicio lumină în blocul vecin. Îi băgă degetele în gură. Era uscată.

            O trase de păr în sus. O târî până pe hol, deschise ușa debaralei și o împinse înăuntru. Încuie, se întoarse în cameră și privi pe geam. Câinele plecase.

           

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iulie 2, 2015 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: